+32 474 744 999

Trouwfotograaf Brasschaat – huwelijksreportage Gwendy en Michel

Huwelijksfotograaf te Brasschaat: Gwendy en Michel

Toen ik aankwam liet Gwendy haar haar al doen. Ik kende de kapster van ergens. Zo ben ik dan: goed in gezichten, net iets minder goed in namen. Later bleek het Shari Wouters te zijn die ooit meedeed met The Bachelor. Tot zo ver reikte mijn reality tv kennis.

Maar goed, terug naar het huwelijk zelf. De trouwreportage vond plaats in Brasschaat. Het was Kelly, de zus van de bruid die mij heeft aangeraden als trouwfotograaf (thank you Kelly ? ). Beter gezegd: tante Kelly, want Gwendy en Michel zijn trotse ouders van twee flinke jongens met schattige mini kostuums aan. Altijd leuk als de kindjes zich ook optutten. Nadat Gwendy in haar bruisjurk slipte kwam Michel aan in een grote rode bus zijn toekomstige vrouw oppikken.

10 December 2016
||

Related Posts

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.