+32 474 744 999

Trouwfotograaf Antwerpen – huwelijksreportage Melissa en Jeroen

Huwelijksfotograaf te Antwerpen: Melissa en Jeroen

Ik ken Melissa al sinds mijn studententijd, maar gezien haar carrière in het buitenland had ik haar al een tijdje niet meer gehoord. Tot ik telefoon kreeg van een onbekend nummer.

“Kanter! Ken je me nog?”
“M… Melissa?”
“Jaaa, alles goed?”

Toen wist ik hoe laat het was: ze ging trouwen. Dat is één van de vele voordelen aan trouwfotograaf zijn: je hoort als eerste dat ze gaan trouwen en je maakt zo de leukste momenten van je vrienden mee! Uiteraard wou ik haar huwelijk fotograferen, met plezier zelfs! Het was leuk om nog eens met de hele groep samen te zijn. Super huwelijk waarbij de bruid en bruidegom elkaar niet mochten zien tot ze in de kerk waren: wie zegt dat romantiek niet meer bestaat?

Related Posts

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.