+32 474 744 999

Trouwalbum

Professioneel trouwalbum laten maken

Een professioneel trouwalbum zorgt er voor dat jullie de herinneringen van jullie schitterende dag kunnen behouden en presenteren op de best mogelijke manier. Er wordt zo veel tijd en energie gestoken in alle aspecten van jullie trouwdag en de huwelijksfotograaf is er om die prachtige gebeurtenissen vast te leggen.

Zonde om dan de trouwfoto’s enkel te bewaren op computer, toch? Het is fijn om de trouwfoto’s te bekijken op een scherm, maar nog beter om ze afgedrukt te bewonderen in een trouwalbum dat jullie effectief kan vasthouden. Die prachtige herinneringen kunnen worden omgetoverd tot een mooi album.

Ik zorg er voor dat jullie professioneel trouwalbum goed doordacht is samengesteld en gedrukt. Zo wordt de huwelijksreportage die het verhaal vertelt van jullie huwelijksdag, eenvoudig hanteerbaar om voor altijd te kunnen delen met vrienden en familie.

 

Design trouwalbum

Het Design trouwalbum zorgt gegarandeerd voor leuke herinneringen. Dit album wordt gedrukt op kwalitatieve bladzijden.

 

Luxe trouwalbum

Zoals de naam al doet vermoeden is het Luxe trouwalbum de top of the line. Het album bestaat uit extra dikke zuurvrije bladzijden. Deze trouwfoto’s worden digitaal gedrukt op halfmat papier, om het mooiste uit de foto te halen, maar ook om vingerafdrukken te minimaliseren.

Cover

De cover van het album bestaat uit leer, waar  jullie op de voorkant ook een foto kunnen laten plaatsen. Dit album wordt door een boekbinder handgemaakt en is dan ook een van de meest kwalitatieve die er zijn.

Koffer

Het album wordt geleverd met een stoffen etui en een mooie zwarte koffer met suède aan de binnenkant als extra bescherming. De koffer heeft een stevig handvat en sluit handig uit zichzelf dankzij de ingebouwde magneten.

 

Wij hebben een vraag / willen een vrijblijvende afspraak.

Jullie mogen antwoord verwachten binnen de 24 uur.

 

Veel gestelde vragen

Kunnen we een trouwalbum bekijken voor we beslissen?

Uiteraard! Ik heb trouwalbums als voorbeeld die jullie kunnen bekijken en doorbladeren voor jullie beslissen om een te bestellen of niet.

Is een trouwalbum verplicht?

Zeker niet! Maar het is een mooie herinnering voor jullie of vrienden en familie om er van te kunnen nagenieten!

Kunnen we het album op voorhand zien voor het wordt afgedrukt?

Natuurlijk! Als jullie dat wensen stuur ik digitaal een preview van het trouwalbum door voor deze wordt gedrukt. Pas als jullie akkoord gaan met alles wordt het trouwalbum besteld bij mijn drukker.

Wat is de levertijd van het trouwalbum?

Het duurt ongeveer 2 tot 3 weken om het album te maken en dan nog eens 10 dagen om het album te af te laten drukken. Concreet wordt het album tussen een maand en anderhalve maand geleverd.

Kunnen we zelf een aantal foto's kiezen die we graag in het trouwalbum zouden zien?

Natuurlijk! Er zijn drie opties:

  1. Ik kies alle foto’s en is het album een totale verrassing
  2. Jullie kiezen alle foto’s voor het album
  3. Jullie kiezen enkele foto’s die zeker in het trouwalbum moeten (meest gekozen)
    Jullie kunnen ook onderling bespreken wie van de twee de foto’s (mee)kiest (en de andere dat niet) om toch het verrassingseffect te hebben.

Tussen welke trouwalbums kunnen wij kiezen?

Ik heb twee types trouwalbums: een ‘Design’ en een ‘Luxe’ trouwalbum.

Design trouwalbum
Het Design trouwalbum is beschikbaar in 21 x 30 cm en 30 x 40 cm formaat.

Luxe trouwalbum
Het Luxe trouwalbum is de grote zus van het Design album en is dan ook enkel beschikbaar in 30 x 40 cm formaat. Bij het Luxe album is de cover gemaakt uit leer en krijgen jullie er ook een koffer bij.

Alle eigenschappen kunnen jullie bekijken op mijn pagina over trouwalbums.