Antwerpen
+32 474 744 999

Over mij

Mijn naam is Kanter (Kenter uitgesproken), afkomstig uit Antwerpen. Ik ben sinds 2006 actief is in de wereld van fotografie.

Kanter Lo

Mijn carrière nam een vliegende start in de concertfotografie, een heel technische niche. Hoewel het heel leuk was om mijn foto’s terug te zien online op websites als deredactie.be, miste ik toch iets: tijdens een concert kon ik immers niets kiezen. Dingen zoals mijn positie, de positie van de artiest, de belichting staan vast.  Bovendien fotografeerde ik louter een setting: er was geen menselijk contact.

Nadat ik werd gevraagd om te fotograferen op Rock Werchter vond ik dat het ideale moment om te stoppen was gekomen. Zo gezegd, zo gedaan: mijn laatste concertshoot was dan ook mijn hoogtepunt, Rock Werchter 2008 .

Vandaag is mijn focus het menselijk contact, iets waar ik veel voldoening uit haal. Huwelijksreportages bieden mij de kans één van de mooiste dagen uit iemands leven vast te leggen. Om deze speciale momenten vast te leggen hanteer ik de ‘wedding journalism’-stijl: de fotograaf zo veel mogelijk op de achtergrond met een onopvallende camera. Zo verkrijg ik de meest spontane trouwfoto’s.

Meer weten?
Lees dan meer over mijn werk als trouwfotograaf.

Ja, wij willen een vrijblijvende afspraak.