Antwerpen
+32 474 744 999

Trouwfotograaf

Trouwfotograaf  ANTWERPEN

Opzoek naar die ene fotograaf die uw speciale dag vastlegt? Zelf ben ik van Antwerpen, maar ik werk nationaal! Als enthousiaste trouwfotograaf doet het me veel plezier om deze bijzondere dag sfeervol te belichten.

Ik ben dan ook ervaren in het omgaan met de verantwoordelijkheid die huwelijksfotografie met zich meebrengt. Kalmte bewaren en sfeer vertalen naar beelden behoren tot mijn takenpakket, net zoals steeds alert zijn.

Spontaniteit

Een ervaren trouwfotograaf zorgt voor spontaniteit in de foto’s. Om dit te bereiken heb ik de techniek van ‘wedding journalism’ geperfectioneerd, u merkt nauwelijks dat ik er ben en voor u het weet… KLIK! … die verliefde blik is vereeuwigd.

Getuigenis:  “We hebben onze foto’s nog eens bekeken: ze zijn echt prachtig en roepen het gevoel van het feest helemaal weer op, terwijl ik toen bijna nooit had beseft dat je die foto’s had genomen!” – Evi

Fotografie Huwelijksreportage

Zoals u wel weet heeft de huwelijksdag meerdere onderdelen. We beginnen de reportage  ’s ochtends bij het opmaken en aankleden van de bruid, vervolgens komt het moment waarop de bruidegom de bruid ophaalt. Nu begint het echte werk! Op naar het gemeentehuis en eventueel de kerk voor de plechtigheid. Er wordt ook een moment ingelast voor de foto’s op locatie, spannend! De dag wordt afgesloten met het trouwfeest, een tak apart!

Ja, wij willen een vrijblijvende afspraak.

Maak een vrijblijvende afspraak om eens kennis te maken, alles te bespreken en albums te bekijken!

Wat is je stijl van huwelijksfotografie?

Mijn stijl van huwelijksfotografie wordt “wedding journalism” genoemd: ik hou me zo veel mogelijk op de achtergrond en interfereer minimaal met het hele gebeuren. Wanneer het koppel hun trouwfoto’s bekijkt krijg ik vaak te horen dat ze van veel foto’s niet wisten dat ze werden genomen. Dat is dan ook mijn stijl: de meest spontane foto’s zijn vaak ook het bijzonderst. Buiten de fotoshoot van het koppel en de groepsfoto’s vraag ik zo goed als nooit om te poseren. Ik zorg er wel voor dat er steeds een spontane huwelijksreportage is.

We hebben weinig tot geen ervaring met poseren, kan je ons wat begeleiden tijdens de huwelijksdag?

Gedurende de dag wordt er enkel geposeerd voor de groepsfoto’s en tijdens de fotoshoot.  De rest van de dag merk je weinig van mijn aanwezigheid en hoef je ook niet nerveus te zijn. Dankzij mijn rustige natuur trek ik weinig aandacht en ga ik makkelijk op tussen de gasten.  Dus zal het poseren beperkt blijven, en begeleid ik het koppel waar nodig. Jullie blijven gewoon jezelf en ik zorg voor de rest!

Maak je ook groepsfoto's, bijvoorbeeld met de familie en de suite?

Uiteraard! Een huwelijksreportage is niet volledig zonder de groepsfoto’s van de familie en de suite. Deze foto’s zou elke huwelijksfotograaf moeten maken. Mijn doel is echter nog verder te gaan en onverwachte foto’s te nemen van de gasten, zonder jullie daarbij te storen!

Hoe lang blijf je foto's nemen?

Jullie kunnen mij als trouwfotograaf inhuren per uur of voor een volledige dag. Indien jullie kiezen voor een volledige dag, zal ik in totaal ongeveer 15u blijven (een uurtje langer kan uiteraard geen kwaad). Dit is tot en met de openingsdans en sfeerfoto’s van het feest. Bekijk hier de opties: prijs trouwfotograaf.

Wanneer ontvangen wij onze trouwfoto's?

Ik brand de DVD met alle foto’s meestal de dag na jullie huwelijk, ten laatste 2 dagen erna. Dan kunnen jullie na afspraak de DVD komen oppikken. Jullie hoeven met andere woorden nooit lang te wachten!

Krijgen we alle foto's?

Ja hoor, alle foto’s worden meegeleverd. Vele trouwfotografen sturen enkel verkleinde foto’s door of plaatsen daar een logo of watermerk op. Zo zijn jullie verplicht om de foto’s bij hen te bestellen achteraf, met alle kosten die daar bij komen. Ik geef daarentegen alle foto’s mee, zonder logo en niet verkleind.

Kunnen wij een afspraak maken voor we beslissen jou in te huren als huwelijksfotograaf?

Natuurlijk, een trouwfotograaf kiezen is een belangrijke beslissing! Stuur mij een mail met jullie aanvraag en graag ook de trouwdatum. Indien ik nog vrij ben op jullie trouwdag kunnen we  vrijblijvend samenzitten voor jullie een besluit nemen.