+32 474 744 999

Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Antwerpen

Op zoek naar die ene fotograaf die uw speciale dag vastlegt? Zelf ben ik van Antwerpen, maar ik werk nationaal! Als enthousiaste trouwfotograaf doet het mij veel plezier om deze bijzondere dag sfeervol te belichten.

Ik ben dan ook ervaren in het omgaan met de verantwoordelijkheid die huwelijksfotografie met zich meebrengt. Kalmte bewaren en sfeer vertalen naar beelden behoren tot mijn takenpakket, net zoals steeds alert zijn.

 

Spontaniteit

Een ervaren trouwfotograaf zorgt voor spontaniteit in de foto’s. Om dit te bereiken heb ik de techniek van ‘wedding journalism’ geperfectioneerd, jullie merken nauwelijks dat ik er ben en voor jullie het weten… KLIK! … Het moment is vereeuwigd.

Een hele huwelijksreportage

Zoals jullie weten heeft de huwelijksdag meerdere onderdelen. We beginnen de reportage ’s ochtends bij het opmaken en aankleden van de bruid, vervolgens komt het moment waarop de bruidegom de bruid ophaalt. Nu begint het echte werk! Op naar het gemeentehuis en eventueel de kerk voor de plechtigheid. Er wordt ook een moment ingelast voor de foto’s op locatie, spannend! De dag wordt afgesloten met het trouwfeest, een vak apart!

 

Ook een fotograaf op jullie trouwfeest

Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een trouwfeest! Na de receptie met diner volgt de openingsdans en het feest. Om dit te fotograferen hanteer ik een speciale techniek, waarbij niet alles ‘plat’ geflitst wordt, maar waar ik het aanwezige sfeerlicht mee op foto neem. Dit is niet zo gemakkelijk en zeker niet alle huwelijksfotografen hebben deze techniek onder de knie. Hieronder een voorbeeld van een foto tijdens het trouwfeest.

 

Wij hebben een vraag / willen een vrijblijvende afspraak.

Jullie mogen antwoord verwachten binnen de 24 uur.